Nederlands
  • darkblurbg

Circus Studio Rotterdam volop in ontwikkeling

Gepubliceerd op: 05-10-2016

Er komt een circusstudio in Rotterdam! ODEON is een pand in het Oude Westen in Rotterdam wat al bijna 100 jaar oud is. De Van Meesteren Foundation heeft besloten het nieuw leven in te blazen en er een levendige wijkaccommodatie van te maken. Tall Tales Acrobatics (Maartje Bonarius en Harm van der Laan) zijn initiatiefnemers van de circusstudio en hebben mij daarbij betrokken om het mogelijk te maken en het te gaan beheren. Vanaf vandaag hou ik er kantoor.

In de Circus Studio Rotterdam gaan we van alles organiseren: workshops, masterclasses van professionele circusartiesten, try-outs van theatervoorstellingen, open stages van het Poortgebouw en meer. Naast de Circus Studio zijn er nog veel meer activiteiten: crossfit en martial arts bijvoorbeeld. 

De bewoners uit het Oude Westen zijn welkom om elke dag een kopje koffie te drinken en te kijken naar de capriolen van circusartiesten. Wie weet krijgen we ze aan het jongleren? Op woensdag 23 november 2016 is de grote opening met natuurlijk; heel veel circus. Wees welkom!